به گزارش خبرگزاری مهر، نشست رسانه ای نمایش «جمعه کشی» روز گذشته 31 شهریور ماه با حضور حسین رفعیی، سیامک ادیب، پیام امیر عبدالهیان بازیگران، کامبیز بنان کارگردان و مهرداد بهزاد اول آهنگساز نمایش در تالار مشاهیر تئاتر ایران مجموعه نئاتر شهر برگزار شد.
کامبیز بنان کارگردان «جمعه کشی» در ابتدای این نشست رسانه ای گفت: بعد از اجرای موفق نمایشنامه خوانی این نمایشنامه، به همراه گروه تصمیم گرفتیم که این نمایش را روی صحنه ببریم و خوشبختانه شرایطی حاصل شد که این اتفاق صورت گرفت.
وی افزود: نمایش «جمعه کشی» حال و هوای دهه 40 و 50 را برای مخاطب زنده کرده و آنها را با آن فضا ملموس می کند. سعی کردم با کمک گروهم شرایطی حاصل کنم که مخاطب خودش را عضوی از نمایش بداند.
کارگردان نمایش «جمعه کشی» با گلایه از ناهمانگی که توسط تیم اجرایی تئاتر شهر برای برگزاری این نشست خبری صورت گرفته بود، توضیح داد: متاسفانه تیم اجرایی تئاتر طی هماهنگی که گروه با آنها داشته به وظیفه خود عمل نکردند و اصحاب رسانه را مطلع نکردند. در بعضی اوقات اعلام می شود سالن ها و هماهنگی ها تنها برای افراد خاصی است که متاسفانه این اقدام را به صورت واضح می توان دید و مشاهده کرد.
وی تصریح کرد: خیلی خوشحالم که توانستم این نمایش را برعکس تمام سختی ها روی صحنه ببرم و امیدوارم نگاهی که بر جامعه تئاتری ما حاکم است به سمتی دیگری سوق داده شود. علاقه من به اجرای نمایشنامه هایی است که با فرهنگ کشورم آمیخته شده چرا که همیشه تعلق خاطری نسبت به این متن ها دارم و اجرای چننی آثاری را در اولویت کاری ام قرار داده ام.
حسین رفیعی بازیگر این نمایش در ادامه نشست گفت: هیچ وقت از تئاتر دور نبودم و همیشه سعی کردم اجرای خودم را در زمان های خاص با هنر نمایشی آمیخته کنم. جالب است بدانید در بعضی از برنامه ها که زمانی به عنوان بازیگر و یا مجری بازیگر بودم، تلاش می کردم که یک فضای نمایشی به وجود بیاورم تا مخاطب بهتر با برنامه ارتباط برقرار کند.
وی در ادامه افزود: هیچگاه نگاه مادی به تئاتر نداشتم و همیشه آرزو می کردم که این اتفاق یک روز شکل بگیرد. تا به امروز نیز سعی کردم یک شاگرد باشم و از تمامی افرادی که در کنارم هستند، بیاموزم.
رفیعی تصریح کرد: مخاطب تئاتر یک مخاطب خاص است. اما آیا این شرایط فراهم شده که هنر تئاتر همگام با تمامی هنرها تبلیغ شود و به سبد فرهنگی خانواده ها اضافه شود؟. در بعضی اوقات ما شاهد این هستیم که گروه دانشجویی کاری را تولید می کنند اما با آنها فقط با نگاه انتقادی برخورد می کنند. باید یادمان باشد این آثار مربوط به همان قشر دانشجو است و برای همان قشر دانشجو و تحصیل کرده ساخته شده است.
سیامک ادیب یکی دیگر از بازیگران نمایش در ادامه نشست گفت: امیدوارم بعد از اتمام این نمایش تجربه همکاریم با این گروه بازهم تکرار شود.
وی درباره تفاوتهای بازی در سینما و تئاتر توضیح داد: تفاوتی خاصی در این دو نوع بازی نمی بینم. در تئاتر شما یک عنصر زنده هستید اما در سینما فرصت دارید که لحظه ها را نگه دارید و شرایط را به سمتی دیگری سوق دهید.
مهرداد بهزاد اول آهنگساز نمایش در پایان درباره ساخت موسیقی این نمایش بیان کرد: متاسفانه نتوانستیم شرایط اجرای موسیقی زنده را همزمان با اجرای نمایش محیا کنیم اما سعی کردیم با فضای سازی که در آهنگسازی ترتیب داده شده، حال هوای نمایش را به دوران گذشته برگردانیم.
نمایش «جمعه کشی» به نویسندگی اسماعیل خلج و کارگردانی کامبیز بنان از 7 مهر ماه در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران روی صحنه میرود.
نظر شما